Новият Реал е дори по-зле и от миналия сезон. След 2:2 срещу Виляреал бразилският национал Каземиро изригна, че „кралски клуб“ е слаб във всяко едно отношение.

„Слаби сме във всичко! Трябва да вкарваме повече голове, трябва да се защитаваме по-добре. Фланелката на Реал изисква победи във всички мачове“.

Единствената добра новина за „Сантяго Бернабеу“ е, че Гарет Бейл възвръща формата си. Уелсецът вкара два гола срещу „жълтата подводница“, с които тимът изравняваше резултата. Накрая е изгонен за втори жълт картон. Само преди месец треньорът Зинедин Зидан настояваше пред ръководството да намери начин и да разкара Бейл.

Все още за Реал не е дебютирал Еден Азар, който е контузен. В последния ден на трансферния прозорец, завършил в понеделник вечер, се очакваше привличането на португалския национал Бруно Фернандеш от Спортинг за 70 милиона евро, но това така и не стана. Единствено Алфонс Ареола акостира в Мадрид от ПСЖ, а в обратната посока замина Кейлор Навас.

Зидан не видя в толкова черни краски ремито срещу Виляреал. В предния кръг „кралете“ направиха 1:1 у дома срещу Валядолид.

„Важното е, че не загубихме. След първите 30 минути подобрихме много представянето си“, коментира френската легенда.

Завръщането на Зизу не носи магическа промяна на Реал. Слд като в началото на 2016 година пое тима от Рафа Бенитес, спечели три пъти Шампионската лига. Сега от 14 мача след уволнението на Сантяго Солари има само шест успеха./Труд