Килиан Мбапе е сред най-добрите футболисти в света и ще бъде добре дошъл в Реал Мадрид. Това заяви халфът на испанския колос Лука Модрич относно възможността да заиграе с французина през следващия сезон.

"По медиите се говори непрестанно за вътрешни и външни трансфери, но аз лично не мога да навлизам на дълбоко в тази тема. Мбапе определено е много добър футболист и той го е доказал на ранна възраст с националния отбор и Пари Сен Жермен. Големите играчи винаги са добре дошли в Мадрид, но не е правилно да говоря за хора от други клубове. Не е коректно най-вече заради етапа, в който влизаме", каза носителят на Златната топка.

"Каквото и да се случи, то ще стане през лятото и ще бъде през следващия сезон. Ще завърша с това, че Мбапе определено е сред най-добрите футболисти в световен мащаб", допълва той.

Самият световен вицешампион се надява да остане в Мадрид и през есента. 35-годишният халф е с изтичащ договор, но съвсем скоро се очаква да сложи подписа си под нов такъв.

"Не мисля, че ще има проблем, но в момента не мога да говоря по темата. Никога не съм си помислял да напусна Реал Мадрид и определено искам да продължа да играя. Чувствам се щастлив тук и се надявам да остана", каза още халфът.