Голямата звезда на Пари Сен Жермен Неймар бил посетен от боса Насер Ал-Келайфи и спортния директор на клуба Енрике Антеро в Бразилия, пишат медиите във Франция. Нападателят се възстановява след операцията на крака в родината си, а двете важни персони направиха знакова визита.

Твърди се, че срещата се е провела в понеделник в имението на звездата. По-рано Telefoot писа, че въпросното пътуване е било замислено отдавна, а изначалната идея на Ал-Келайфи и Антеро била преговори с фондацията на фамилията на Неймар. След последните събития обаче и най-вече настойчивите слухове, че ще поеме към Реал Мадрид, тема номер 1 била бъдещето на футболиста.

От Барселона: Неймар напусна и ние му пожелахме късмет

Неймар има договор с лидера в Лига 1 до 2022 година. Той премина в клуба през лятото на 2017 година от Барселона срещу рекордните 222 милиона евро. В момента освобождаващата му клауза била на стойност 400 милиона евро.

Близки до „белия балет“ говорят, че Флорентино Перес е готов да плати високата цена. Същевременно самият Неймар не желаел да се задържа дълго в Париж. Той бил на мнение, че грандът от френската столица не може да му осигури нивото, което той гони, а повратен момент бил отпадането на осминафиналите на Шампионската лига от Кралския клуб.

Президентът на ПСЖ замина спешно за Бразилия

Припомняме, че Неймар не игра в реванша срещу испанския колос, а причината бе, че броени дни по-рано счупи костица в ходилото и изкълчи глезен. Въпреки минималните надежди стана ясно, че е нужна хирургическа интервенция. Така след 1:3 в първата среща на „Сантиаго Бернабеу“, французите инкасираха ново поражение с 1:2.

 

Visita do dia ao @neymarjr ! Thanks @psg

A post shared by Neymar Pai (@neymarpai_) on