Любопитен отговор даде звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе, запитан, дали ще стиска палци на Реал Мадрид в полуфиналния реванш от Шампионската лига тази вечер срещу Байерн Мюнхен.

Всъщност, отговорът на френския национал, беше просто поглед нагоре и напускане на зоната за интервюта. Но при всички положения подобен въпрос не е лишен от логика, с оглед евентуалното преминаване на играча в испанския гранд.

ПСЖ отпадна от Шампионската лига, след като претърпя поражение и в двата мача от Борусия Дортмунд (0:1, 0:1) на полуфиналите.

Журналистите запитаха Килиан Мбапе и дали това е бил последният му  мач за клуба в Шампионската.

Определено нямаме повече двубои през този сезон. Разочаровани сме от резултата, искахме да победим. Опитахме се да комбинираме всички възможности, за да спечелим, но в решителните мачове в Шампионската лига трябва да си ефективен, а ние не бяхме достатъчно ефективни в двата мача“, каза още Мбапе.

Килиан Мбапе оцени шансовете си в надпреварата с Юсейн Болт

Ако не сме убедени, че можем да спечелим Шампионската лига, кой ще го направи вместо нас? Никой. Не мисля, че е проблем, ние сме спокойни от началото на сезона, но това е футболът. Не бива да забравяме, че все още имаме цели за постигане – финал за Купата на Франция. Ще продължим да работим и ще се опитаме да спечелим“, каза още нападателят на парижани.