Централният защитник на Байерн Мюнхен Никлас Зюле бързо се превърна в атракция из социалните мрежи въпреки победата на неговия тим с 3:1 над Реал Мадрид в Интернешънъл Чемпиънс Къп. Германският национал се оказа в центъра на забавна случка около попадението на Родриго Гоес.

Именно младото ново попълнение на „лос бланкос” ги отстрами в спаринга срещу Байерн след повече от ювелирно изпълнение на пряк свободен удар. Топката беше заложена на около метър-два от наказателното поле на баварците и младокът се справи повече от блестящо.

Наблюдателните фенове обаче забелязаха, че бразилецът е имал повече от добра мотивация да успее в изпълнението. Причината за това беше донякъде арогантно подмятане на Зюле, който беше заел място в центъра на стената. Немецът видимо се забавляваше от преднината на своя тим, а тъй като часовникът вече отброяваше предпоследната минута от редовното време, явно му се стори добра идея да предизвика 18-годишния играч. На няколко пъти с широка усмивка той подвикна на Родриго: „Опитай! Опитай!”