Тотнъм Хотспър вече е набелязал първия евентуален заместник на мениджъра Антонио Конте, който се очаква да бъде уволнен скоро. Италианецът ще бъде отстранен от поста си след презрителните коментари, които направи по време на пресконференцията след равенството 3:3 срещу борещия се за оцеляване Саутхемптън през уикенда. Той разкритикува остро ръководството и играчите ва клуба.

Gulliver/GettyImages
52 снимки

Bild сега твърди, че старши треньорът на Айнтрахт Франкфурт - Оливер Гласнер, е бил потърсен от шефовете на „шпорите“. Германският тим се изправи срещу лондончани в груповата фаза Шампионската лига по-рано този сезон, по впоследствие не успя да преодолее лидера в Серия А Наполи на 1/8-финалите. Франкфурт в момента е шести в Бундеслигата и е на четвъртфиналите за Купата на Германия. Гласнер също така изведе „орлите“ до трофея в Лига Европа миналия сезон след успех с дузпи над шотландския Рейнджърс.

Договорът на 48-годишиня австриец изтича през лятото на 2024-а година. Тотнъм обаче може да срещне конкуренция за специалиста в лицето на европейския шампион Реал Мадрид, който също се оглежда за заместник на Карло Анчелоти. Освен това и Челси е след кандидатите за Гласнер, ако се „сините“ уволнят Греъм Потър.