Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призна, че требълът е цел пред неговия отбор, но „кралете“ са все още много далече от подобно постижение.

„Наясно сме, че ни предстои коренно различен мач срещу Севиля. Ще бъде много трудно, защото Севиля ще направи всичко възможно не само да спечели мача, но и да заличи трите гола аванс, които имаме. Очакванията са ми за изключително тежък мач. Ние сме подготвени и напълно мобилизирани. До края на сезона ни очакват само такива двубои“, коментира Зидан.

„Требълът е цел, но все още сме много далече от подобно постижение. Нито аз, нито играчите мислим за това в момента. Гледаме ден за ден и сме концентрирани върху мачовете, които ни предстоят. Важно е да играем във всеки един мач на 100%. Във футбола всичко може да бъде постигнато и в същото време за много кратко загубено. Ние работим спокойно и методично“, добави френският треньор.

„Със Севиля първо имаме мач за купата, а след това за първенството. Севиля е много добър отбор. Бих казал, че са феноменални. Много силен отбор, който играе хубав футбол. Имат играчи, които притежават отлични качества. И двата мача са фундаментални за нас. Седмицата е много важна за отбора ни“, каза още Зинедин Зидан.