Изненадващ трансфер може да стане факт в близките дни. Юношата на Барселона Сандро Рамирес може да премине във вечния съперник на родния си клуб - Реал Мадрид. Новината е на редица испански издания, позовавайки се на собствени източници. 

Рамирес в момента носи екипа на Малага, а в договора има клауза за откупуването му в размер на 6 млн. евро. Тази сума по никакъв начин не може д азатрудни действащия европейски клубен шампион, а според радиото "Онда Серо", той дори вече е подтигнал договорка с "белите". 

Подобна информация се появи за него и преди седмица обаче. Тогава вместо с Реал се говореше, че юношата на Барселона е имал договорка с английския Евертън. Медиите на Острова дори твърдяха, че той е минал успешно медицинските прегледи и подписът е само формалност.

Сега обаче се получава пълен обрат в сагата с бъдещето на Сандро Рамирес. Освен ако това не е някой трик на агентите му, за да му вдигнат възнаграждението на "Гудисън парк", каквато версия вече изказват английските медии. Развръзката при всички положения предстои скоро.