Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира какви са отношенията му със звездата на Реал Мадрид и негов сънародник Кристиано Роналдо. Специалния заяви, че много неистини са се казали в тази насока, като коментира каква е била комуникацията помежду им във времето, когато работиха заедно в Кралския клуб.

Както е известно, CR7 се присъедини към „белия балет“ през 2009 година, а година по-късно пристигна и Жозе. Наставникът работи на „Бернабеу“ до 2013 година.

Кристиано с петата: Още една мечта се сбъдна

„Моите синове никога не са гледали Пеле, но знаят кой е той. След 40 години децата ще знаят кой е Кристиано. Той и други остават част от историята. Те са извън класациите“, каза Моу.

„Казаха се и се написаха много неверни неща за отношенията ми с Роналдо. Единственото нещо, което мога да кажа е, че нямам проблеми с него. Мисля, че и той споделя мнението ми“, добави Жозе Моуриньо, който вметна, че връзката помежду им била като между „треньор и играч“.

„Мисля, че в трите години, които работихме заедно, той израсна като играч. Аз също повиших нивото си. Пазя добри спомени за него“, коментира Специалния.