Кристиано Роналдо е една от големите звезди на световния футбол в наши дни. Португалецът е идол за много от подрастващите футболисти, а отдадеността му на Царя на спортовете е впечатляваща. Множество футболни специалисти дори са мнение, че талантът не е в изобилие при носителя на „Златната топка“, а водещи са силните му амбиции и себераздаването му.

Как Суперменът на Реал отпразнува Суперкупата

Всъщност до голяма степен тези неща се потвърждават и от една публикация на Роналдо в профила му в една от социалните мрежи. Снимката, която разпространи, самият нападател, показва как той тренира, а текстът гласи: „Моята тайна е отдадеността“.

Роналдо изригна: Пет мача! Това е преследване

Припомняме, че Роналдо изтърпява наказание от пет мача, наложени му след първия мач от финала за Суперкупата на Испания срещу Барселона. На „Камп Ноу“ Роналдо вкара страхотно попадение за 2:1 , а след това бе изгонен с втори жълт картон. Голямата звезда на Кралския клуб си позволи да бутне рефера и така санкцията стана по-голяма. По-рано се появиха информации, че от „белия балет“ обмислят да обжалват пред Арбитража в Лозана, след като Апелативната комисия в Испания не уважи протеста им.

Реал спечели домашната Суперкупа след общ резултат срещу каталунците 5:1.

 

My secret is dedication. 💯 @cr7crunchfitness #LiveLifeFit #Fitness

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on