Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос и жената на живота му Пилар Рубио си казаха заветното „да“ на церемония като от приказките.

Влюбената двойка се бракосъчета във внушителната Катедрала на Севиля пред повече от 500 гости, сред които Дейвид Бекъм и половинката му Виктория, Кейлор Навас, Лукас Васкес, Лука Модрич, Серхио Бускетс, Жорди Алба и други.

В духа на традицията пръв в катедралата влезе Рамос, придружаван от майка си. Той бе заложил на класически костюм на райе с фраг.

Очарователната булка пристигна под ръка с татко си. Рубио бе с ослепителна рокля на популярния дизайнер Зухаир Мурад. Любопитният момент при дамата на Рамос бе букетът, който бе черен.

Пилар Рубио направи първи коментар малко след церемонията: „Беше емоционално. Разчувствахме се, когато видяхме как ни гледат децата. Заложих на черния букет, защото исках да почертая индивидуалността си и се получи перфектна смесица“.

„Ходил съм на много сватби, но нито една не е била като моята. Любовта е тази, която движи света, а ние имаме невероятно семейство. Сега ни остава да се насладим, да сме щастливи и влюбени“, коментира, на свой ред, пресният младоженец Рамос.

Още:

Серхио Рамос не поканил Кристиано на сватбата си

Дни преди сватбата: Рамос падна на коляно пред Пилар

Рамос вади 1 милион евро за AC/DC на сватбата