Мениджърът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е доволен от победата с 5:0 над Леганес в Ла Лига снощи, во въпреки това заяви, че това не е било най-доброто представяне на неговите футболисти.

„Най-добрият ни мач през сезона? Не мисля така, но все пак беше важен мач за нас. Започнахме добре и това ни помогна през целия двубой“, каза френският наставник.

„Щастлив съм от резултата, да отбележим пет и да не допуснем нито един. Не бяхме отбелязвали пет гола от доста дълго време. Така че трябва да сме щастливи. Всеки може да изкаже своето мнение. Някои мислят, че това е най-добрият ни мач, но не и аз“, добави Зидан.

Французинът коментира и представянето на Родриго и Лука Йович:

„Радвам се и за двамата, за Родриго това бе първи гол на „Бернабеу“. Той е само на 18“. Той има качествата, малко по малко той става все по-добър и се радвам за неговия гол. Лука също е щастлив, защото се нуждаеше от този гол. Той не играе толкова много, така че трябва да оползотвори по най-добрия възможностите, когато замества Бензема“.    

Наставникът похвали и Бензема след двубоя:

„Както винаги, Карим отбелязва голове, което е важно, тъй като той е номер 9. Той допринася страшно много и прави, така че другите също да играят добре“, сподели още Зидан.