Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан отговори положително на въпрос дали се вижда като по-добър треньор в сравнение с първия си период начело на тима, когато спечели три поредни пъти Шампионската лига.
 
“Да, виждам се като по-добър. Струва ми се, че прогресирам. В живота също - като личност. Учиш се от ситуациите и от хората около теб. Вслушвам се в хората от моето обкръжение, които са много разумни. Целта ми е да прогресирам. Ситуацията около Ернесто Валверде? Това се случва на всички треньори. Не искам да навлизам в тези неща. Мислех, че Барселона ще спечели своя мач, но Атлетико Мадрид се бори до самия край", зяви Зизу на пресконференцията си преди утрешния финал за Суперкупата на Испания срещу Атлетико Мадрид.
 
Той определи утрешния двубой като много важен за "лос бланкос".
 
"Деветия ми финал начело на Реал? За нас нищо не се е променило. Това е в ДНК-то на клуба, който е огромен. Играчите живеят за тези мачове. Двубоят е важен, защото е за трофей. Новият формат на Суперкупата? Нямам мнение по въпроса. Федерацията реши да направи така и ние просто дойдохме. Възползвахме се от възможността, която ни предоставя турнирът. Във всички състезания, в които участваме, се борим за тяхното спечелване. Радвам се, че съм в Испания, където се наслаждавате на футбола и живота”, каза още треньорът на Реал Мадрид.