83 000 фенове на Реал Мадрид, както и отборът скандираха името на Кристиано Роналдо и го призоваха да остане на „Сантиаго Бернабеу“ и през новия сезон. Както е известно, след спечелването на 13-ата Шампионска лига с победата над Ливърпул с 3:1, португалецът направи многозначително изказване. Той заяви, че му е било хубаво да е част от клуба, което разбуни духовете.

Дамата на Роналдо трогна с послание до шампиона

Не просто емоция: "Белите" крале се развихриха на "Бернабеу"

При всеобщите празненства в испанската столица Мадрид и на стадион „Бернабеу“, Роналдо държа последен реч. Когато взе микрофона, петкратният носител на Шампионската лига бе бурно аплодиран, а след това дойдоха виковете „Кристиано, остани, Кристиано, остани!“.

Близките до Роналдо вярват в положителната развръзка с Реал

„Това е много важно за мен. Чувствам се чудесно, че усеща вашата страст. Футболистите и спортно-техническият щаб ме мотивират да бъда всеки път по-добър“, каза Роналдо, който преди това показа петте си пръста на едната ръка, изобразявайки колко пъти е триумфирал в турнира на богатите.

Свикнахте ли?

Ронладо: Сбърках кога да говоря, но нещо ще се случи 

Междувременно по-рано се появиха слухове, че близки до играча са заявили, че вярват, че той ще продължи в 13-кратният носител на трофея в Шампионската лига.

Обидна оферта за нов договор разсърдила Роналдо