Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, коментира загубата на отбора си с 1:2 от Барселона в шампионатния сблъсък между двата тима от 26-ия кръг на Ла Лига. Наставникът на “белия балет” акцентира върху това, че играчите му са заслужавали да спечелят мача.

„Изиграхме добър мач и заслужавахме да спечелим. В края на мача опитахме всичко, но загубихме концентрация и допуснахме гол. Мачът беше равностоен и оспорван до самия край. Всичко беше решено от малки детайли и вярвахме, че победата ще остане за нас. Разстроени сме от поражението, но отборът ще се бори и в трите турнира до края. Ако играем по същия начин като днес, ще победим”, коментира Анчелоти, цитиран от испанския вестник “АС”.

Това бе трета поредна загуба за Реал Мадрид в “Ел Класико” след като момчетата на Карло Анчелоти загубиха финала за суперкупата през януари и първия 1/2-финален мач от Купата на краля в началото на март.

Все пак “белият балет” ще има шанса за един последен реванш срещу каталунците в ответния мач от Купата на краля, който ще бъде на 5 април (сряда).