Треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, говори пред медиите преди утрешния двубой с Валенсия в Ла Лига. Италианецът разкри, че Джуд Белингам е напълно възстановен, но призна за нов проблем с Арда Гюлер.
 
"Трябва да запазим добрата диманика от последните ни мачове. Харесва ми начинът, по който играе Валенсия. Съперникът ни е динамичен и добре организиран отбор. Нужно е да играем много добре, за да спечелим трите точки", сигурен е специалистът.
 
"Белингам казва, че се чувства добре. Днес тренира нормално и ако не се случи нещо непредвидено в оставащите до мача часове, трябва да играе", каза Анчелоти за английската звезда на отбора.
 
"Има време играчите на Реал да преподпишат договорите си. Бъдещето на клуба е с тези футболисти, а наястощето е този отбор. Младите играчи нямат проблем да подпишат нови договори, защото им много харесва тук", смята той.
 
Анчелоти коментира и новата травма на привлечения през лятото Арда Гюлер, който все още не е дебютирал за Реал. 
 
"За съжаление Арда Гюлер се контузи преди мача с Брага. Изглеждаше безобидно, но изпитва болки. Не мисля, че е сериозно. Той е депресиран, защото е млад и иска да играе. За него е крачка назад, но е нужно да се възстанови напълно. Първата му контузия бе скъсване на менискус миналата година. Беше опериран, но при тези травми при възстановяването може да имаш мускулни проблеми, защото променяш стойката си. Точно това се случи. Бъдещето му е хубаво. Той има голям талант. Разбирам, че е разочарован, но това е само мускулен проблем. Имам личен опит, защото когато бях на 21 години, трябваше да спра за две години, а след това се върнах. Бъдещето на Гюлер не е под въпрос", сигурен е Карло Анчелоти.