Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти призна, че още изпитва огромна страст към футбола и докато нея я има, ще продължи да работи.

„Все още изпитвам напрежение преди мач и докато това не се промени, ще остана тук. Когато този огън угасне, ще се оттегля“, сподели италианският специалист.

„Реал Мадрид е най-големият клуб в света и изискванията са много високи. Тук са най-добрите футболисти. Важното е всички да подчиняват таланта си на отбора. Това се опитваме да правим всяка година. Новите в лицето на Килиан Мбапе и Ендрик се адаптират отлично. Амбицирани сме да направим силен сезон. Наше задължение е да се борим за победа във всеки мач и всяко състезание. Когато облечеш фланелката на Реал, нямаш право да се предаваш“, обясни Анчелоти.

Той призна, че не е пушач, макар че след спечелването на титлата в Ла Лига през 2022-а година негова снимка с пура в автобуса по време на празненствата стана хит в социалните мрежи.

„Обичам да пея, да танцувам, да се веселя със семейството и приятелите си, но го правя в правилните моменти. Изпушил съм една цигара в живота си - в автобуса, заедно с играчите. Иначе никога не пуша, но домът ми е пълен с цигари. Всички са ми подарък. С дъвките е същото. Хората постоянно ми подаряват, въпреки че аз дъвча само по време на мач“, споделя Анчелоти.