Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти прие спокойно загубата с 0:1 от Барселона в контрола, играна рано тази сутрин в САЩ. Той посочи причините за поражението на стадиона в Лас Вегас и заяви, че разполага с по-добър отбор от миналия сезон. Наставникът на "кралския" клуб коментира и решението си да постави новото попълнение Антонио Рюдигер на десния фланг на отбраната. 

Gulliver/GettyImages
25 снимки

"Получи се хубав и равностоен мач, с добър интензитет, особено през първото полувреме. Опитах се да дам минути на всички играчи. Отборът е стегнат, имаме много играчи. Имаме по-добър състав от миналия сезон, интензивността на тренировките се подобри.

 
Ясно е, че когато Каземиро, Кроос и Модрич са на терена,  е по-лесно, но исках да пусна младите. Справиха се добре, особено в защита, но за първи път играха заедно.
Не съм луд и знам, че постът на Рюдигер не е краен защитник, но той е много интелигентен и може да играе на тази позиция. Също и да си сменят местата с Алаба, който ще играе ляв бек само по необходимост. Не искам да разтрогвам миналогодишното партньорство в отбрана. Азар също може да играе на много позиции и трябва да се адаптира към фалшивата деветка. Има нужда обаче от игрови минути, за да подобри състоянието си. 
 
Бензема е най-добрият играч в света и никой не може да го замени. Той ще играе 45 минути в следващата контрола, в която ще тествам състава за Суперкупата на Европа", заяви Анчелоти.