Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти не е притеснен от неубедителния старт на тима в Ла Лига. Шампионите вече направиха две грешни стъпки от три възможни и са на 4 точки зад Барселона, който засега е безгрешен. Треньорът коментира редица интересни теми в навечерието на домакинския сблъсък с Бетис, който е в неделя от 22:30 часа.

"Мисля, че феновете ще ни помогнат. След случилото се срещу Лас Палмас (1:1) сега искаме да покажем най-доброто от нас. Тимът е мотивиран да направил силен мач. Опитваме се да решим проблемите. Досега все още не успяваме да покажем, че на терена сме компактни и трябва да работим върху това. Говорих с момчетата и те са съгласни с мен", заяви той.

"Свикнали сме да играем в такъв сгъстен цикъл. Времето между мачовете е малко, но винаги е било така. Ако говорим само за защита, Килиан е последният, за когото трябва да мислим. Той се справя много добре, независимо че все още не е отбелязал гол. С играта си той създава опасности за съперника - така че неговата адаптация не е проблем. Просто трябва да се отбраняваме по-добре и това е задължение на всички, а не само на един човек. Усещането е, че имаме проблем с връщането обратно на владението на топката, както и че съперниците ни успяват да “удрят” между линиите", добави специалистът.

"Според мен Винисиус и Мбапе се справят добре, като цяло играта ни в атака е на ниво. Това никога не е било проблем, защото отбелязваме голове. През годините никога не сме имали проблем с реализирането на попадения и така ще бъде, защото разполагаме с най-добрите нападатели в света. Не, абсолютно нормално е изискванията към нас да са най-високи. Ще бъдем критикувани до май, това е нормално за нас", завърши Карло Анчелоти.