Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти коментира успеха с 2:1 срещу Севиля. Той не пропусна да похвали и автора на двата гола Родриго, който изведе мадричани до победата. 

"Родриго се отличи, защото отбеляза двата гола. Като цяло след първите десетина минути отборът се съвзе показа увереност. Родриго блесна в ролята на централен нападател. Той може да играе в тази роля. Истината е, че притежава по-различни характеристики, но щом може да дриблира през центъра на терена, така е по-лесно да отбележи гол, отколкото от по-задна позиция. Той има важни качества за централен нападател. Знам, че се ядоса, защото искаше да изиграе цял мач и да запише хеттрик. Аз обаче му казах, че двамата имаме различни цели. Той иска да вкара, а аз искам да не получим гол. Завършихме мача с четирима в центъра, за да избегнем проблеми и се справихме добре", сподели наставникът на "кралете".

Gulliver/GettyImages
28 снимки

"В такива мачове е трудно да намериш мотивация. Сега е хубаво, че можем да си починем преди следващия двубой. Атмосферата бе хубава. Себайос бе освиркан, но не чух никакви обиди. Вървим в правилната псока. Поздравявам феновете, които подкрепяха своя отбор, а нас ни освиркваха, но това е нормално. Тази седмица се случи нещо, атмосферата се промени. Хората започнаха да разбират какво могат да правят на стадионите и какво - не. Дано продължи в същия дух. Винисиус може да играе в следващия мач", допълни Карло Анчелоти