Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти се пошегува с възможността да продължи кариерата си в Саудитска Арабия срещу огромна заплата, като подчерта, че не е изкушен от финансовата мощ на отборите от местното първенство.

“Бих тръгнал пеша за 500 милиона, нямам нужда от полет, просто ще вървя… Това е шега, всеки сам избира това, което иска. Светът се променя и ще продължи да го прави. Не се изненадвам от никого. Не са ме търсили от Саудитска Арабия. Аз живея в настоящето, което е много хубаво за мен. Имам други цели и идеи. Никога не съм мислел за парите. Израснах в семейство, в което парите не бяха от значение. Имам пари, но това не е най-важното, а то е да се чувствам добре. Тук се чувствам точно така и дано това да продължи”, коментира Анчелоти на пресконференцията си преди гостуването на Бетис.

Италианският специалист също така говори за самия мач и за контузените играчи на “лос бланкос”. ”Това е труден двубой. Бетис се справя добре у дома. Това е солиден и организиран отбор. Целта е да покажем най-доброто от нас, да спечелим и да продължим с добрия ритъм. Имаме увереност. Кепа се завърна и е добре. Имаме двама надеждни вратари, като утре ще избера един от тях. Има съревнование, като Лунин се справи доста добре, но утре ще взема решението. Той направи добри мачове, като заслужава да го имам предвид за мачовете. Но нищо не се е променило относно Кепа. Все пак може и да има ротации на вратата през следащите седмици. Гюлер е във финалната фаза на своето възстановяване. През следващата седмица предстои най-интензивната част. Той е много близо до това да бъде напълно готов. Говоря си с него всеки ден, както правя с всеки контузен. Нуждая се от доста време за това, защото играчите с травми са много.

Видях как се представя Иско в мачовете на Бетис. Той играе доста добре и много се радвам за него. Премина през трудни моменти, но излезе от тях. Трябва да се справим с него добре. Джуд Белингам тренира индивидуално, тъй като глезенът му трябва да се възстанови добре. С проблема му с рамото трябва да се внимава и да се третира по специфичен начин. Той обаче няма проблеми да играе и с всеки изминал ден ще се подобрява. Засега не е нужна операция, въпреки че може да се стигне до такава, ако рамото му продължи да излиза. В момента обаче тази опция е изключена, като Белингам се чувства добре. Чуамени и Гюлер скоро ще подновят отборни тренировки. Винисиус и Камавинга ще трябва да изчакат новата година, но след паузата ще бъдат готови да тренират с нас”, добави той.