Футболистът на Реал Мадрид Начо Фернандес засипа с похвали наставника на „белия балет“ Карло Анчелоти. Според Фернандес, от Реал определено са направили правилния избор с назначаването на италианския специалист, а защитникът, който съвсем наскоро удължи договора си с клуба до 2023 година е жаден за много трофеи и един силен сезон.

„Каквото и да кажа за Анчелоти ще е малко. Той е фантастичен мениджър работил в най-големите отбори, човек със страхотни качества, а успехите му говорят достатъчно. Всички в отбора сме щастливи, че можем да работим с такава легенда в треньорската професия и внимателно слушаме всичко, което ни казва треньорът.

Важно е да се подготвим добре, чака ни много тежка кампания, а да не забравяме, че през миналия сезон изпуснахме титлата. Ние не спечелихме нищо и сме длъжни да се реваншираме пред нашите фенове. Реал винаги се цели във всеки възможен трофей и трябва да направим максималното, за да опитаме да станем шампиони, а защо не да спечелим и шампионската лига“, каза Начо