Гарет Бейл не влиза в плановете на президента на Реал Мадрид Флорентино Перес за следващия сезон, твърди „AS“. Ясен сигнал за бъдещето на уелския футболист бе фактът, че той не попадна сред стартовия състав на Зинедин Зидан в първия осминафинален мач от Шампионската лига срещу Пари Сен Жермен (3:1) на „Сантиаго Бернабеу“.

Бейл е наясно, че много трудно ще остане в Мадрид и през следващия сезон, а шансовете му са нищожни, ако начело на отбора продължи да бъде Зинедин Зидан.

Бейл вече не е в ролята на недосегаем. Освен това уелският футболист не убеди със своето представяне след влизането си в игра, че заслужава място в състава на Зизу.

След последния съдийски сигнал Бейл не последва сигнала на Серхио Рамос и не отиде да поздрави публиката на „Сантиаго Бернабеу“.

Реал Мадрид плати 101 милиона евро през лятото на 2013 година на Тотнъм за трансфера на Бейл.

Бейл извести Реал Мадрид: Искам в Юнайтед!

През настоящия сезон той е взел участие в едва 34% от игровото време.

Китайци изваждат 95 милиона за Гарет Бейл

След завръщането си от контузия Бейл е взел участие в едва 11 мача, като в 6 от тях е бил титуляр. В нито една от срещите той не е записал пълни 90 минути.

Испански журналист: Бейл засега остава в Реал

Преди няколко дни президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес призна, че съществува вероятност „белия балет“ да се раздели с някои от звездите си през следващото лято.

Ливърпул в борба за Гарет Бейл

Зинедин Зидан предпочита Карим Бензема пред Гарет Бейл и в това няма никакво съмнение.

Обявиха цената на Бейл, бие се с тази на Неймар

Към уелския футболист има интерес от страна на Манчестър Юнайтед и Челси, а завръщането му в Премиършип изглежда все по-вероятно.