Уелската звезда Гарет Бейл продължава да настоява, че няма да напусне Реал Мадрид, въпреки че не е желан от треньора Зинедин Зидан. Наставникът на „белите” ясно показа, че не възнамерява да разчита на нападателя за в бъдеще.

От своя страна пък Бейл коментира, че има договор с клуба и възнамерява да го изпълни, освен ако от Реал не решат да прекратят едностранно сделката между двете страни и не получи солидна компенсация за това.

В Испания се появиха информации, че Бейл все още не се е сбогувал със съотборниците, което означава, че няма никакви намерения да си тръгва.

Бейл бе оставен на резервната скамейка в последния мач от сезона срещу Бетис и изобщо не се появи в игра, въпреки че всички очакваха да видят уелсеца за последен път с фланелката на „кралете”. След мача Зиндеин Зидан сподели, че не е „нямало да пусне в игра Бейл дори и да е разполагал с четвърта смяна”.

Според вестник Marca, Бейл все още не се е сбогувал „нито със съотборниците си, нито с треньорския щаб, нито пък с феновете, тъй като няма никакви планове да напуска”.

Още по темата:

Реал предлага Бейл на Тотнъм

Зидан накова Гарет Бейл