Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов посъветва "червените дяволи" да помислят за привличането на защитника на Реал Мадрид Серхио Рамос.

В момента между "кралския клуб" и капитана на тима съществуват разногласния относно новия му контракт и бранителят може да стане свободен агент в края на сезона.

Бербатов вижда в това възможност за Юнайтед да повтори този трик, който се удаде на Челси с поканата на Тиаго Силва, който с огромния си опит влияе положително на състава.

"Има много слухове за бъдещето на Серхио Рамос. Пише се, че играчът и клубът по никакъв начин няма да се споразумеят за нов договор. Рамос е вече на 34 години и Реал най-вероятно настояват за договор за една или две години. Тиаго Силва, който е още по-възрастен, доказа, че никога не е късно да дойдеш в Премиършип и засега бразилецът се справя добре с всичко. Уверен съм, че ако Рамос иска да премине в клуб като Юнайтед, той също ще бъде успешен. Серхио е в отлична форма, остава си защитник от световна класа и ми се струва, че все още е способен на много неща във футбола", каза Бербатов пред Betfair.