Бившият спортен директор на Реал Мадрид Предраг Миятович коментира привличането на сръбския нападател Лука Йович от Айнтрахт Франкфурт. Миятович сподели и впечатленията си върху темата за взаимоотношенията между Жозе Моуриньо и Икер Касияс.

„Клубът подписва само с резерви. Не съм сигурен дали Зидан познава Йович достатъчно добре. Предстои много работа за Зизу“, коментира сръбската легенда.

„Познавам Йович много добре, той е същински голаджия, много е млад и трябва да му дадем малко време да се адаптира. Той обаче ще е изключително полезен, но не бива директно да очакваме от него 20 гола още в първия сезон“, предупреди бившият играч на “лос бланкос”.

Миятович даде своята гледна точка и за отношенията между Жозе Моуриньо и легендата на „белия балет“ Икер Касияс по времето на съвместния им етап на „Сантиаго Бернабеу“. Както е известно, в края на престоя си в Кралския клуб, Специалния обтегна отношенията си с част от лидерите на отбора, в това число и с Касияс. Именно по негово време испанският национал загуби титулярното си място.

„Откровено казано, ако някой не познаваше предисторията на техните взаимоотношения и се срещне с двамата за първи път сега, ще си помисли, че Моуриьо и Касияс са приятели от дълги години. Те се разбират много добре, Икер е много смирено момче. Всички се радваме, че той се възстановява от заболяването си добре, позитивно е настроен“, завърши бившият спортен директор.

Автор: Емануил Тодоров