Близките до Кристиано Роналдо вярват в положителната развръзка и в това, че португалецът ще остане в Реал Мадрид, пише AS.  

Както е известно, след успеха във финала на Шампионската лига срещу Ливърпул (3:1), голмайсторът направи многозначно изказване. На Олимпийския стадион в Киев (Украйна) петкратният носител на „Златната топка“ обясни, че „му е било хубаво да е част от Реал Мадрид“.

Роналдо: Шампионската лига може да се преименува в моя чест

Тези приказки бяха изтълкувани като послание на раздяла, но всъщност хората най-близо до Роналдо далеч не са на такова мнение. Източници на AS, от обкръжението на футболиста, твърдят, че той ще продължи на „Сантиаго Бернабеу“ и дори не вярват скоро да даде обяснение.

Роналдо: Сжърках кога да говоря, но нещо ще се случи 

Говори се, че до преди няколко месеца Роналдо е бил готов да поеме в друга посока. Април месец обаче е получил добра оферта от „белия балет“ и сега преговорите били в ход.

Спекулациите около новия договор на Роналдо текат още от лятото на 2017 година.  Слуховете са, че през декември 2017 година играчът получил предложение, малко след Световното клубно първенство, което Реал спечели, но бил крайно неудовлетворен.

Според тиражираните данни и спряганият с Реал Мадрид Неймар и Лионел Меси са по-добре платени от португалската звезда на Кралския клуб.