Работата по тоталната подмяна на Реал Мадрид вече започна. Наставникът на "белите" Зинедин Зидан е имал среща с първите трима, които не попадат в сметките му за новия сезон и ги е информирал, че трябва да си търсят отбори. 

Според вестник "Марка", това са Гарет Бейл, Дани Себайос и Маркос Йоренте. Той им е казал, че със сигурност няма да разчита на тях и единственото, което може да направи, за да им помогне, е да им даде няколко игрови минути до края на сезона, в които да се опитат да блеснат и да предизвикат интереса на евентуалните си нови купувачи. 

Безспорно най-голямото име в триото е на уелсеца, който е и рекордната покупка на "белите" в историята им. Той обаче е в студена война с наставника и в крайна сметка съдбата му е предрешена. Въпросът е обаче дали ще се намери отбор, който да плати исканите от Реал около 100 млн. евро за подписа му или ще се наложи цената да бъде занижена максимално. 

От "Марка" твърдят, че са се свързали с антуража на Бейл в търсене на коментар за очаквания ход на Зидан. От там обаче са обявили, че няма да коментират темата, като според вестника учудващото е, че информацията не е била отречена от тях, което подсказва и истинността на твърдението.