Край на чакането за всички фенове на Реал Мадрид. Стражът Кейлор Навас се завърна в групата на шампиона в Ла Лига за домакинството на Малага от 13-ия кръг.

Костариканският вратар получи травма при сбора на националния си тим за последната порция от световните квалификации. Той игра с травмата си при домакинството на Тотнъм (1:1) от груповата фаза на Шампионската лига на 17 октомври. Оттогава насетне Навас наблюдаваше отстрани.

За битката с Малага се завръща и Матео Ковачич. Хърватинът бе извън терените два месеца, след като се контузи в първия мач от групите на турнира на богатите срещу АПОЕЛ Никозия.

Извън списъка на Зизу остана капитанът Серхио Рамос. Бранителят е с фрактура на носа, получена в последното мадридско дерби с Атлетико Мадрид (0:0). Завръщането и на Гарет Бейл се забавя, отбелязва AS, след като остана извън групата.

Зидан гласува пълно доверие на Бейл

По-рано пък стана ясно, че Марко Асенсио ще отсъства за поне две-три седмици, а Начо е аут заради наказание.

Ето и цялата група на Реал Мадрид: Навас, Касия, Моа, Карвахал, Вайехо, Варан, Марсело, Тео, Кроос, Модрич, Каземиро, Маркос Йоренте, Иско, Ковачич, Себайос, Кристиано Роналдо, Бензема, Лукас Васкес, Майорал. 

Реал приема Малага в в събота от 17.15 часа.