Новата звезда на Реал Мадрид Еден Азар даде своето първо интервю пред клубната телевизия на испанския гранд. Белгийският национал се върна към миговете на своето официално представяне пред феновете на „Сантиаго Бернабеу” и призна, че се е почувствал като хлапе, чиято най-голяма мечта се сбъдва.

Преди 9 дни „белия балет” официално обяви привличането на дългогодишната звезда на Челси. Сумата по сделката бе 100 милиона евро плюс други 30 милиона под формата на бонуси, обвързани с представянето на 28-годишния техничар. Договорът на Азар с Реал е до юни 2024 година.

„Беше моя мечта да дойда тук, на „Бернабеу”, да видя феновете, да говоря с някои от тях. Това беше блян”, заяви играчът.

„Какво е усещането „Сантиаго Бернабеу” да скандира името ми? Ами, това е страхотно чувство. Тази бяла фланелка значи много за мен. Реал Мадрид е най-добрият клуб в света и просто да изляза на терена, за да видя феновете – това беше страхотно преживяване.”

„Сега след месец време вече няма да имам търпение да започна и да играя за този клуб.”

„Почувствах се като хлапе на представянето си. Да видя толкова много хора, които са дошли само заради мен. Ако трябва да бъда честен, бях малко нервен в началото. Това обаче е нормално и напълно естествено. Смятам, че се справих добре”, с усмивка добави Азар.