Ужасяващи разкрития направи защитникът на Реал Мадрид и Испания Серхио Рамос. Той се върна на моментите след финала за Шампионската лига, в който неговият отбор победи Ливърпул с 3:1, а защитникът контузи звездата на съперника Мохамед Салах в средата на първата част. 

Феновете на мърсисайдци побесняха и започнаха да обиждат бранителя постоянно. Но някои от тях са преминали границата по изключително грозен и ужасяващ начин, като са отправяли смъртни заплахи към децата на Серхио Рамос. Той и съпругата му имат три рожби. 

Защитникът дойде за първи път в Англия след финала за мача на националния отбор на "Уембли" с "трите лъва". Испанецът беше обиждан и освиркван безспирно и коментира отношението на английските фенове и правейки разкрития за ужасните дни след финала в ШЛ. 

"Аз винаги гледам да не обръщам внимание на освиркванията, те няма как да повлияят на играта ми. Но в крайна сметка съм човек и усещам цялата тази негативна енергия. Бих се радвал посрещането ми на този велик стадион да е различно, защото всички си спомнят само момента със Салах."

"Но може би тези хора не знаят, че жена ми и децата ми бяха заплашвани със смърт след финала! Това е ужасяващо. А и явно някои хора просто приемат на шега просто да си освиркват играчите на такъв голям и велик стадион", заяви с болка и разочарование Серхио Рамос след финала.