Съдията на мегасблъсъка Реал Мадрид - Барселона (2:3) Ернандес Ернандес е допуснал само две грешки по време на срещата. Това отсъдиха близо 100 хиляди от читателите на испанското издание “Марка”.

Според феновете “белите” са трябвало да завършат двубоя с 8 играчи на терена. Червеният картон на Серхио Рамос е бил съвсем редовен, но терена е трябвало да напуснат още Марсело и Каземиро.

Реал Мадрид обжалва червения картон на Рамос

Марсело фаулира доста грубо голмайстора на гостите Лионел Меси. Бразилският защитник можеше да получи директен червен картон, след като разби устата на звездата на каталунците и той бе принуден да играе, държейки салфетка на устата си.  

Каземиро пък го настъпи по глезена в самия край на първата част, за което можеше да получи втори жълт картон.

Къде сбърка съдията в Ел Класико?

71% от потребителите, гласували в анкетата на “Марка”, смятат, че острото влизане на Рамос в краката на Меси, заслужава изгонването на капитана на “белите”. 63% мислят, че лакътят на Марсело си е за истински червен картон.

78% пък са гласували, че при гола на Каземиро в 28-ата минута, няма никаква засада.

Пике шокира - най-бърз в Ел Класико

Мадридчани имаха претенции за дузпа в самото начало на мача, след като Самуел Умтити събори Роналдо в наказателното поле. Такава обаче, според 57% от далите вота си в анкетата на “Марка”, няма.