Новият треньор на Реал Мадрид Карло Анчелоти очаква с нетърпение някои от ключовите футболисти да се завърнат към тренировъчния процес на тима през тази седмица - Карим Бензема, Рафаел Варан, Лука Модрич, Тони Кроос, Давид Алаба и Гарет Бейл, който отпаднаха на 1/8-финалите на UEFA EURO 2020, трябва да се явят на клубната база.

Няколко дни по-късно трябва да бъдат последвани от Тибо Куртоа и Еден Азар, които станаха жертва на Италия и на 1/4-финалите на Европейското първенство.

Една от най-важните теми е именно бъдещето на централния бранител Варан, който е обект на продължаващи все по-силни спекулации за неговото бъдеще. Вестник “Марка” допълва, че именно след завръщането му и разговор с Анчелоти ще бъде взето и окончателно решение.

Договорът на бранителя изтича след година, но той отказва да го продължи и по-скоро желае ново предизвикателство в Премиър лийг. Много силен интерес към него проявяват Манчестър Юнайтед, а различни източници твърдят, че той вече е постигнал принципна договрка за личните си условия с “червените дяволи”.