Голямата звезда на Тотнъм Кристиан Ериксен коментира казуса с подновяването на договора си с клуба. Той преговаря от доста време с клубното ръководство за удължаването на настоящия си контракт, който изтича на 30 юни 2020 г.

Опасенията на феновете на "шпорите" са, че датчанинът ще бъде продаден за минимална сума през лятото, тъй като тогава ще навлезе във финалната година на контракта си. Но той успокои, че преговорите текат и може да има скорошна развръзка. 

"Мисля, че феновете знаят какво искам, че ръководството е наясно какво искам. Също така знам какво Тотнъм иска от мен, така че в момента текат едни добри и плодотворни разговори между нас. Но нямам какво повече да ви кажа по темата", сподели Ериксен. 

Името на датската звезда на лондончани е свързвано постоянно с преминаване в Реал Мадрид. Тези спекулации се вихрят непрестанно в испанската преса, а самият атакуващ халф не пожела да ги коментира, защото ги определи само като "слухове".

"Не е за първи път пресата да пише някакви неща, а аз нямам власт над това какво са написали. Няма нищо конкретно в тези информации, така че искате от мен да коментирам слухове, което аз нямам намерение да правя", сподели още Ериксен.