„Завоювал съм толкова много неща в живота си, че няма повече мечти“, заяви голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо в интервю за бразилския онлайн канал Desimpedidos, където засегна и още куп интересни теми около себе си.

„Честно казано вече не мечтая за нищо. Всичко, което исках, го постигнах. Ако ме попитате дали искам да печеля още – разбира се. Бих искал да ликувам на Мондиала, ясно е. Но ако трябва да сложа сега точка на кариерата си, бих го направил с гордост и удовлетвореност. Никога не съм вярвал, че ще имам толкова успехи в професионалния си път“, каза Роналдо.

„Аз винаги имам цел пред себе си. Все пак съм професионален футболист“, продължи CR7.

Роналдо изравни историчеси рекорд на Раул

„Има много хора, които ме харесват, и такива, които не. Винаги обаче се концентрирам върху тези, които изпитват симпатии към мен. Моите колеги Марсело и Каземиро ми казаха, че в Бразилия имам фенове и това ме радва. Езикът мисля, че също помага“, обясни още петкратният носител на „Златната топка“.

Зидан: Този Роналдо искам да виждам

„Никога не съм мислил, че ще спечеля пет „Златни топки“. Спечелих всичко. Ако взема още една такава награда, или две, или три, ще е очарователно. Но и да не се случи, вече имам пет. Все още обаче имам сила да се боря, имам и амбиции. Изпитвам вяра в себе си. Но всичко зависи от трофеите, които ще вземем този сезон и от това, което ще се случи на Мондиала“, коментира голямата звезда.