Футболистът на Реал Мадрид Иско Аларкон изрази надежда, че промяната за него през сезона ще настъпи сега след завръщането на Зинедин Зидан на треньорския пост. Той е категоричен, че това е шансът, от който трябва да се възползва.

„Футболът е непредсказуем. Успехът е извън нашия контрол. Това е моята възможност и аз ще се възползвам от него“, коментира Иско пред „Marca“.

„Всички познаваме Зидан. Знаем какъв беше като футболист и като треньор. За нас това е добра новина. Той обича Реал Мадрид и го демонстрира със своето решение да се завърне“, добави халфът.

„Това не е нашата най-добра година, но трябва да работим. Трябва да се върнем по-силни отвсякога“, допълни той.

„Ще направим всичко възможно, за да спечелим 11 мача до края на сезона в Ла Лига. Ще бъде много трудно, но ще направим всичко възможно, за да спечелим всички точки. Промяната започва от днес, от тук. Ние имаме нужда от подкрепата на нашите фенове“, продължи 26-годишният футболист.

„Имам страхотни моменти в моята кариера в Реал Мадрид, но този, който е най-скъпият за мен е спечелването на Десетата в Шампионска лига“, каза още Иско Аларкон.