Две бяха трансферните саги на това лято и едната от тях изглежда ще се отложи за следващата година. Става въпрос за преминаването на полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба в Реал Мадрид, по което от испанския клуб работеха неуморно последните три месеца, но което явно няма как да стане. 

Самият халф на няколко пъти не просто намекна, а открито призна, че иска да смени обстановката. Дори след мача с Челси, с който беше открит сезонът за "червените дяволи" в Премиършип, той лаконично обяви, че не се знае дали бъдещето му ще продължи да е на "Олд Трафорд". 

Веднага след мача е имал среща с ръководството, на която е била обсъждана възможността да премине на "Сантиаго Бернабеу". И според английските вестници, на нея той е чул категорично "Не!" за пореден път на питането си дали ще бъде продаден на Реал Мадрид. Вестник "Ас" пък твърди, че Юнайтед е готов да отхвърли дори оферта от 200 млн. евро за звездата си. 

Английският клуб обаче има разбирателство с Погба, че трансферът му ще се случи през 2020 г. Преди това трябва да бъде взет негов заместник, а най-близо до сделка беше капитанът на Спортинг Лисабон Бруно Фернандеш. В последния момент обаче сделката се разсъхна и това отложи и сделката за Погба. 

Агентът на Фернандеш обаче е обещал, че още през зимата клиентът му ще подпише с Юнайтед, което може да ускори и развитието по продажбата на французина. Но с оглед на факта, че президентът на Реал Флорентино Перес не обича да прави грандиозни зимни трансфери, сделката ще се отложи за юни 2020 г.