Роналдо си отива, на Роналдо не му харесва в Реал, Роналдо не се чувства щастлив в Мадрид и иска да си тръгне... Такива заглавя не спираха да заливат испанската преса в последните месеци, намеквайки че Кристиано Роналдо иска да си тръгне от Реал Мадрид. 

Но изглежда, че това категорично няма да се случи. И позицията дойде не от кого да е, а от президента на "белите" Флорентино Перес. Той сложи точка на спекулациите, че португалската звезда може да поеме към китайския шампионат. 

"Той не ни е молил да напуска, няма такова нещо. Има договор с нас за още дълго време. Когато резултатите не са добри, нормално е да пишете за такива неща", заяви Перес, но беше натиснат от репортерите да говори конкретно за интереса на Гуангджоу Евъргранде. Там треньор е Луис Фелипе Сколари, който беше наставник на CR7 в националния отбор. 

"Когато имаш приятел в Хонконг, нормално е да го питаш какво е времето в Хонконг. Същото важи и за Китай, напълно нормално е", отговори леко троснато Перес и сложи край на спекулациите, че голямата звезда на отбора може да напусне.