Големите промени, които предстоят в Реал Мадрид през лятото, ще включват не само привличането на куп звезди от европейския футбол, но и раздялата с някои от наличните такива. В Испания са категорични, че нападателното трио Роналдо-Бензема-Бейл ще бъде разбито през лятото, а един от членовете му е сигурен пътник.

Според вестник "Ас", първият продаден от този тризъбец ще бъде бързоногият уелсец. Изданието твърди, че последните действия на наставника Зинедин Зидан, както и на самия играч подсказват именно това. 

Треньорът го сменя в три от последните му четири двубоя, а за първи път от много време Бейл е напълно здрав и в прекрасна кондиция. В същото време, струващият 100 млн. евро футболист, нееднократно показва несъгласието си с това. 

Той беше уловен да се прозява на скамейката, да се бави излишно при влизането си на терена като резерва и не на последно място - не се присъедини към останалите си съотборници в поздрава към публиката след мача с ПСЖ, а директно се отправи към съблекалнята с увесен нос. 

Единствената възможност пред Бейл да си намери друг отбор е бившият му Тотнъм, като се очаква през лятото да бъде включен като разменна монета за привличането на Хари Кейн. Друг е въпросът дали "шпорите" ще са съгласни на подобна размяна.