След дългоочаквания трансфер на Килиан Мбапе в Реал Мадрид това лято, страстите около френския нападател достигнаха нови висоти. Мадридският гранд ще открие сезона в Ла Лига с гостуване на Майорка, а вниманието на всички ще бъде насочено към Мбапе, който се очаква да направи своя дебют за отбора в първенството.

Интересът към мача е толкова голям, че се прогнозира да бъде най-посетеният двубой в историята на Майорка, като основната причина е именно присъствието на новата звезда на "кралете". След като премина в Реал Мадрид, Мбапе вече се превърна в ключова фигура и е готов да демонстрира уменията си и на испанската сцена.

Очаква се мачът да привлече и много известни личности. Сред тях ще бъдат треньорът на Аржентина Лионел Скалони, бивши футболисти като Марио Суарес и Дуду Ауате, както и олимпийският шампион по каяк Маркъс Купър. Освен тях, на трибуните ще присъстват и популярни инфлуенсъри, политици и други знаменитости.

Тази вечер на „Сон Мойш“ Мбапе ще направи своя дебют за Реал Мадрид в Ла Лига, като мачът ще започне в 22:30 часа българско време. Очаква се френският талант да започне в стартовия състав и да бъде основна фигура в първия мач на отбора в първенството.