Левият бек на Реал Мадрид - Марсело, говори пред медиите след победата над Атлетик Билбао (3:0) в двубоя от 33-ия кръг на Ла Лига. Самият играч заяви, че има желае да продължи да играе за "белия" клуб и през следващия сезон. .

"Краят на сезона ще е труден, защото не играем за нищо. Но трябва да сме мотивирани на най-високо ниво във всеки мач. Първата част бе много трудно. Втората не ни костваше толкова усилия, колкото първата".

"Всички знаем за качествата на Бензема. Той е един от лидерите на отбора. Радвам се много на неговите голове. Нуждаехме се от тях и от победата".

"Привършваме една много тежка и болезнена кампания. Трябва обаче да продължим напред - трябва да играем за емблемата. За Реал".

"Аз лично съм много концентриран в отбора. Всичко, което се случи през този сезон, не ме е афектирало толкова много. Продължих да работя, да помагам на своите колеги, независимо дали играя, или не".

"Всички знаят, че в момента съм щастлив и го показвам на тренировките, както и когато съм на терена в мачовете. Щастлив съм да нося тази тениска. Мадрид е моят дом - който ме познава, го знае".