Реал Мадрид победи с 2:0 Бетис, а мачът от четвъртия кръг на Ла Лига ще се запомни с първите два гола на новата звезда на "лос бланкос" Килиан Мбапе. Французинът не скри радостта си от попаденията, дошли след три срещи без гол.
 
"Прекрасен момент. Надявах се да вкарам на този легендарен стадион, най-добрият в света, но най-важното е победата. След мача срещу Лас Палмас беше важно да спечелим. Беше трудно, но ние сме Реал Мадрид!
 
Валверде ми даде такъв пас с пета, че дори не мога да опиша какво почувствах... Усетих, че топката идва към мен и вкарах.
 
Трябва да побеждаваме силни отбори за самочувствие. Не забравихме обаче, че е едва август. Трябва да станем по-уверени, да станем по-завършен отбор и да печелим, защото опонентите ни печелят.
 

Чувствам се страхотно, говоря за това през цялото време след прехода. Щастлив съм, хората ме обградиха с внимание, усетих го дори когато не вкарвах.

Три мача без гол за някои са нищо, но за мен е различно. Хората в клуба и феновете бяха там и ми дадоха увереността да дам всичко от себе си за този клуб и тази емблема.
 
Мечта е да съм тук. Надявам се да вкарам повече и отново да получа аплодисменти", каза Мбапе.