Хърватският национал Лука Модрич е в последната година от договора си с Реал Мадрид, но не е притеснен за бъдещето заради добрите си отношения с клубното ръководство. Той обясни в интервю за списание FourFourTwo, че е много малко вероятно да последва съдбата на Гарет Бейл.

"Твърде възрастен съм, за да се завръщам в Тотнъм. Все още имам година по договор с Реал Мадрид и чак тогава ще мисля какво да правя. Ще говоря с ръководството и ще измислим кой е най-удачният вариант за двете страни. В добри отношения съм с всички в клуба и не мисля, че ще имаме проблеми", каза халфът.

Модрич е играл под ръководството на много успешни треньори като Жозе Моуриньо, Карло Анчелоти и Зинедин Зидан, а полузащитникът отличи французина като този, под чието ръководство би продължил.

"Ако ме карате да избирам, то аз се спирам на Зидан. Отношенията ми с него са специални, а и спечелихме ужасно много. Той е треньор, който те вика в офиса си и ти казва очи в очи какво иска от теб, как да играеш, кое правиш добре и кое не", каза още Модрич.