Тежкото поражение на Реал Мадрид от Пари Сен Жермен с 0:3 очаквано засили още повече съмненията около бъдещето на Зинедин Зидан. Спекулациите, че французинът няма да завърши сезона начело на "белите" отново бяха подхванати.

Първото име, което веднага бе свързано с треньорския пост на "Сантиаго Бернабеу", бе това на Жозе Моуриньо, който все още е без работа. Според платформата Oddschecker, която сравнява активността при залозите и движението на коефициентите във всички водещи букмейкърски къщи, от тази сутрин Специлния е фаворит №1 за поста, като е изместил от първото място мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино. След последния съдийски сигнал на двубоя на "Парк де Пренс" 56% от всички залози за треньорска рокада в Реал са били в полза на Моуриньо.

Още през лятото португалецът бе спряган за треньорксата позиция в Реал, но тогава Флорентин Перес предпочете отново да заложи на Зидан, тъй като някои от лидерите в отбора се обявили против назначението на Моуриньо. Нещата обаче със сигурност не потръгнаха така, както Перес очакваше.

Освен Моуриньо и Почетино, следващите фаворити на букмейкърите за треньорския пост в Реал са Масимилиано Алегри, Раул, Чаби Алонсо и мениджърът на Арсенал Унай Емери.