Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо смята, че Кристиано Роналдо няма да напусне Реал Мадрид, нито „белия балет“ ще се опита да продаде португалския футболист.

„Мисля, че продажбата на Роналдо не стои на дневен ред. Реал Мадрид няма да предприеме подобен ход. Според мен единственият вариант е Кристиано да завърши кариерата си в САЩ, но в момента не става дума за подобно нещо“, коментира Моуриньо в интервю за „Record“.

„Мисля, че няма как Роналдо да се завърне в Манчестър Юнайтед, но всички хора знаят за историята между него и клуба. Вярвам, че ако се стигне до преговори, няма да има отговор „не“. Между Кристиано и Манчестър Юнайтед има страст“, добави Специалния.

„Ако някои от младите португалски треньор направи половината от това, което аз постигнах, може да се счита за „новия специален“, продължи мениджърът на Манчестър Юнайтед.

„Шегувах се с английската преса, че тази година трябваше да спечеля наградата за треньора с най-добро поведение на пейката. Нямах нито една глоба, нито едно наказание“, каза още Жозе Моуриньо.