Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо смята, че Реал Мадрид е готов да го спаси от "ада" на "Олд Трафорд", пишат в Англия.

"Специалния" мисли, че той отново е в радара на президента Флорентино Перес, така че да осъществи своя втори престой в клуба. Моу бе на скамейката на "белите" между 2010 и 2013 г., печелейки Купата на краля (2011 г.), титлата в Ла Лига (2012 г.) и Суперкупата на Испания (2012 г.).

Всички тези информации идват на фона на силното началото на аржентинеца Сантиаго Солари начело на европейския клубен шампион, който постигна 6 победи в първите си 7 мача във всички турнири с Реал. 

След уволнението на Жулен Лопетеги, Солари сякаш вля нов живот на "белите", като вече е ясно, че бившият футболист ще води отбора поне до края на сезона. Няма гаранция обаче, че аржентинецът ще продължи и през следващата кампания (2019/2020 г.).

Така през лятото вратите на "Сантиаго Бернабеу" за Моуриньо отново могат да бъдат отворени. 

Португалецът е начело на Манчестър Юнайтед от лятото на 2016 г., като до момента търпи повече критики върху името си, отколкото да трупа слава върху него. Все пак в първия си сезон начело той завоюва трофея в Лига Европа, Купата на Лигата и Камюнити Шийлд. От началото на тази кампания нещата не вървят гладко за "червените дяволи", които са осми във Висшата лига (22 точки).