Слабата игра на Реал Мадрид от началото на сезона и трагичната форма на голямата звезда Кристиано Роналдо във вътрешния шампионат са породили напрежение сред играчите. И то е насочено именно към португалеца, твърди изданието Diario Gol. 

Според информацията, цели петима играчи са изказали открито недоволството си към лидера на състава. И ако гласовете на Лукас Васкес, Иско Аларкон, Дани Себайос и Марко Асенсио, които са основните недоволстващи, едва ли предизвикват такъв отзвук в съблекалнята, не така стоят нещата с капитана Серхио Рамос, който също охладнял към CR7. 

Зидан проведе най-дългата среща със своите играчи

Въпросните играчи имали проблем с постоянното фаворизиране на звездата, въпреки че в момента е бледа сянка на най-силните си изяви. Наставникът Зинедин Зидан обаче засега се справял с напрежението с дълги разговори с всички футболисти. 

Самият Роналдо също изказвал недоволство от някои от съотборниците си, като най-много от него страдал Иско. Вратарят Кейлор Навас също, но той скоро може да си тръгне, ако бъде привлечен Кепа Арисабалага.