Футболистът на Реал Мадрид може да си навлече сериозни неприятности, твърди вестник „AS“. Наставникът на „белите“ Зинедин Зидан не е останал доволен от поведението на 28-годишния испанския национал в последно време.

В събота Иско беше заснет да критикува наставника, докато стоеше на трибуните по време на дербито с Барселона. Той не се появи в игра и сподели разочарованието си от преднамереното по неговите думи отношение на наставника.

„Когато Зидан ме вади от терена, това винаги е около 50-ата или 60-ата минута, а някога дори на полувремето. Но когато съм резерва, ме вкарва чак в 80-ата. Това не го разбирам”, казва Иско в разговор със свои съотборници.

Часове след излизането на информацията за казаното от полузащитника - треньорът коментира, че всичко това е признак, че Иско иска да играе, което е добре за тима.

Днес обаче, "AS" излизе с нова информация, че полузащитникът е попаднал в “черния” списък на Зидан именно заради поведението му. От 22:00 часа тази вечер Реал гостува на Борусия Мьонхенгладбах във втори мач от груповата фаза на Шампионската лига.