Отношенията между старши треньора на Реал Мадрид Зинедин Зидан и Гарет Бейл са разрушени, твърди вестник „El Pais“.

Зидан е недоволен от Бейл, който не е толкова ангажиран, както преди няколко месеца и за това все по-често се застоява на резервната скамейка. Зидан се надява, че уелският футболист ще реагира и ще покаже най-добрата си версия не само на терена, но и в тренировките на отбора. Зизу очаква промяна в отношението на Бейл.

В същото време уелският футболист не е доволен от статута си на резерва в Реал Мадрид, в който той изпадна през последния месец и половина. Бейл не крие недоволството си от Зидан.

В материала си вестникът твърди, че Бейл и хората около неговото обкръжение смятат, че френският треньор го е преда.

По всичко изглежда, че отношенията между двете страни са развалени и бъдещето на Бейл няма да бъде свързано с Реал Мадрид.

Официално Реал Мадрид няма да признае, че Бейл и Бензема са на пазара. Но е така. Идеята на ръководителите на клуба е да изкарат максималната възможна печалба от двама големи футболисти.

Бейл все още държи висока стойност в Англия, където за клубовете цените се напомпват изкуствено заради огромните приходи от телевизионни права. Не би било странно Реал Мадрид да изкара дори и над 100 милиона евро от трансфер на уелсеца във Висшата лига.

Реал Мадрид подготвя продажбата на Бейл и Бензема

Бейл остава в Реал Мадрид, твърди агентът му

Реал Мадрид е готов да продаде Гарет Бейл за 120 милиона евро