Босът на Реал Мадрид Флорентино Перес е готов на истинска лудост, за да се сдобие с услугите на звездата на Пари Сен Жерме – Неймар. По информация каталунското издание Sport.es, ако парижани се видят принудени да се разделят с нападателя, президентът на Кралския клуб е склонен да плати 300 милиона евро за бразилеца.

В момента УЕФА провежда двойно разследване на ПСЖ. От една страна, негов обект са собствениците на първенеца в Лига 1, а от друга се проверява дали плащанията, които извършва клубът не са от скрити фондове.

Решението на Централата ще дойде в последните дни на август. От френския гранд вярват, че всичко е наред, но при наличие на неточности и необходимост да бъде продаден Неймар заради правилата на финансовия феърплей, Перес бил готов да се появи на сцената.

Неймар

източник: БГНЕС

„Белите“ са в търсене на своя лидер, когото загубиха след продажбата на Кристиано Роналдо. Португалецът премина в Ювентус за 117 милиона евро.

Междувременно необходимостта от играч, който да поведе европейския клубен шампион се видя и по време на двубоя за Суперкупата на Европа. „Лос бланкос“ бяха подчинени от Атлетико Мадрид.

Неймар се присъедини към ПСЖ през лятото на 2017 година от Барселона срещу рекордните 222 милиона евро. Малко след финализиране на сделката на миналото лято започнаха слуховете, че бразилецът ще премине в големия враг на каталунците в Испания.

Бивш съотборник на Неймар отсече: Ще облече екипа на Реал